Conserveer je goederen met Big Bags!

Met jouw grondstoffen en producten kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Maar met verschillende eigenschappen per opgeslagen inhoud gaat dat nogal lastig. Of toch niet?

Nee, we zouden dit artikel natuurlijk niet schrijven als we voor dat probleem geen oplossing hadden. En die kun je wel gebruiken wanneer je een grote verscheidenheid aan verschillende producten opslaat en vervoerd die allemaal geconserveerd moeten worden. Dat moet dan bovendien ook nog op een hele specifieke manier. Want het ene product kan wel tegen wisselende temperaturen en luchtvochtigheid, voor het andere moeten deze twee waarden absoluut constant blijven. Maar het is nogal lastig om voor specifieke plekken in een gewone opslagruimte de temperatuur heel nauwkeurig te regelen.

Da’s ook helemaal niet nodig. Je hoeft alleen maar Big Bags aan te schaffen om dergelijke uitdagingen – wij denken niet in problemen – het hoofd te bieden.

Diverse toepassingen

Big Bags bestaan er in een heleboel verschillende soorten. En dat is heel mooi, want sommige producten hebben zuurstof nodig en anderen absoluut niet. Evenals blootstelling aan specifieke temperaturen, wat in het ene geval uit den boze is en in het andere juist niet. Specifieke Big Bags voor specifieke productgroepen zijn hier allemaal op berekend. Wat voor producten of grondstoffen jij maar wilt opslaan, kun jij hierin bewaren en vervoeren. En ja, ook stoffen die een waarschuwingslabel nodig hebben sla je op de juiste manier op. Asbestzakken zijn hier een prachtig voorbeeld van.

Hoog draagvermogen

Ze hebben nogal een hoog volume, die Big Bags. Je kunt er dan ook een heleboel in bewaren, afhankelijk van het formaat dat je uit hebt gekozen. Deze opslagmethoden zijn dan ook gemaakt van een ontzettend stevige kunststof die heel strak in elkaar is verweven. Kortom, Big Bags kunnen tegen een stootje. Van zichzelf zijn ze heel licht, zodat je ze eenvoudig opslaat tot je ze weer nodig hebt.

Gratis reclame

De meeste Big Bags hebben nogal een groot formaat. En vaak staan ze ook als een soort muur op plekken waar gebouwd wordt. Maak meteen van de gelegenheid gebruik om jouw bedrijfsnaam erop te zetten! Je huisstijl, logo, contactinformatie, alles. Het zou zonde om zoveel zichtbaarheid onbenut te laten, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *