VO Bouw

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe bestrijd je een wespennest in de grond?  

Share Article

Heb je last van een wespennest in de grond? Wespen kunnen erg beangstigend zijn vanwege hun gevaarlijke steek. Een wespennest in de grond maakt het gevaarlijk om in de tuin te lopen. Hoe bestrijd je een wespennest in de grond? Je leest erover in dit artikel?

Hoe kom je van een wespennest in de grond af?

Wil je proberen zelf van een wespennest in de grond af te komen? Voor je begint, een tip. Ga altijd voorzichtig te werk. Zorg dat je beschermende kleding draagt en houd kinderen en dieren op een afstand. Plan een veilige plek voor jezelf voor het geval het mis gaat. Een manier om het probleem op te lossen is zeep en water in de ingang van het nest te gieten. Je kunt ook een insecticide gebruiken en dat in de buurt van en bij de opening van het nest sprenkelen. Dit is een zeer effectieve methode, want de wespen zullen de deeltjes van het insecticide opvangen en naar het hart van het nest vervoeren. De hele wespenpopulatie zal daardoor snel sterven. 

Hoe pakt een wespenbestrijder wespen in de grond aan?

In plaats van het zelf een wespennest in de grond te bestrijden, is het verstandiger en veiliger om een wespenverdelger in te schakelen. en bekwame wespenbestrijder weet precies hoe een wesp zich gedraagt en weet hoe hij de wespen moet aanpakken. Hij heeft ook het juiste gereedschap om de nesten veilig (d.w.z. zonder wespenuitbraak) te verwijderen. Als hij het nest gevonden heeft, gaat hij onmiddellijk effectief aan het werk. Vaak gebruikt hij een poederspuit om gif in het wespennest te spuiten. De wespen, op hun beurt, zullen het giftige poeder in het wespennest verspreiden. Gemiddeld duurt het ongeveer twee dagen voor alle wespen in het nest dood zijn.

You might also like

Bouw

Wat zijn damwanden?

Damwanden zijn een soort constructiemateriaal gemaakt van staal en zijn verkrijgbaar in verschillende bouwmarkten zoals beplatingswinkel.nl. Het heeft aan beide zijden in elkaar grijpende randen

Uncategorized

Wat zijn buisklemmen?

Een buisklem is in feite een stuk metaal dat wordt gebruikt om pijpen op hun plaats te houden. Dit materiaal is zeer goed verkrijgbaar in

#Mindey

@mindey