Wat zijn de voordelen van een BMA bureaustoel?

Niet ieder mens is hetzelfde, en dus zijn de bureaustoelen van BMA dat ook niet. Deze bureaustoelen, voor op kantoor of thuis, zijn beschikbaar in meerdere modellen, kleuren en stoffen. Wat zijn de voordelen van een bureaustoel BMA? We nemen er vijf met je door.

1. Je voorkomt vele lichamelijke klachten

Heb je regelmatig last van je spieren of gewrichten na een dag zittend werk? Bureaustoelen van BMA zijn ergonomisch. Dit betekent dat je de stoel helemaal kunt aanpassen naar jouw lichaam en zithouding. Denk hierbij aan de zithoogte, de zitdiepte, de hoogte van de armleggers en de rugleuning. Hoe beter je zithouding, hoe minder last je krijgt van pijn in je bijvoorbeeld je nek of rug. Na een lange dag zitten, voel je je nog steeds helemaal fit.

2. Je bent productiever en actiever

Als je eenmaal voor een van de bureaustoelen van BMA bent gegaan en de voor jou perfecte zithouding hebt ingesteld, zul je merken dat je veel actiever en productiever bent. Je hebt minder lichamelijke klachten, kunt je beter focussen op het werk en je houdt dit ook een stuk langer vol.

3. Je ervaart minder stress

Pijn in je nek of rug door een slechte zithouding zorgt er indirect voor dat je je minder goed kunt concentreren, waardoor je minder werk gedaan krijgt op één dag, wat weer stress kan veroorzaken, waardoor je waarschijnlijk onbewust nog meer verkrampt achter je bureau zit. Een vicieuze cirkel dus. Een goede ergonomische bureaustoel doorbreekt deze cirkel. Ervaar hoe het is om zowel mentaal als fysiek in alle rust je werk te doen. Zonder stress.

4. Jij bepaalt: stijl & comfort

BMA bureaustoelen zijn beschikbaar in vele modellen, kleuren en stoffen. Naast de eerder besproken lichamelijke en mentale voordelen, heb je natuurlijk ook nog eens voor een groot deel in de hand hoe de bureaustoel eruit ziet. Je hebt keuze uit diverse kleuren en modellen, en ook niet onbelangrijk: de stof. Gaat jouw voorkeur uit naar een zitting gemaakt van textiel of van leer? Wat geeft jou het meeste comfort? Jij bepaalt!

5. Een BMA bureaustoel gaat lang mee

Ook niet geheel onbelangrijk: het kostenplaatje. Bureaustoelen van BMA gaan ontzettend lang mee, wat betekent dat je er jaren mee vooruit kunt. Uiteindelijk een mooie kostenbesparing dus.

Naast de genoemde voordelen is en blijft het natuurlijk belangrijk voldoende te bewegen. Dat betekent dus af en toe van je werkplek weglopen, bijvoorbeeld om een kop koffie te halen of om een kleine wandeling te maken. Zo zorg je voor een goede balans tussen staan en zitten tijdens je werkdag!

Bron: 123verbouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *